ad ld

Tuesday, July 14, 2009

JOM KITA TAMBAH LEMAK


Salam.. Dh bekfes ke uols? I blum makan lg nih, masih kenyang coz semlm dh melantak over dos..kuikui2.. Jom tgok apa menunya..
Semlm balik awal, biasa la kalau ada exam. Teringat lazatnya pizza, terus ke sana. Smp je situ, penuh la plok, errr... Papa kata kita take away je lah. Pastu ronda2 jap, terasa rindu lak nk gi pasar malam.


Jam bru 5.30pm tp org dh ramai gilerr kt pasar mlm..huhu.. Jom redah je. Papa la yg dukung Hanim, I mmg x larat la, Hanim dh 22kg.. Emm, Dh terbau aroma sate. Perhh, mmg menyelerakan.. 'Kak, sate campur ayam n daging 10hengget', kata ku. Ayam goreng 3 ketul (utk Hanim le).


Jln2 lg ke depan, Papa lak yg meng'order'.. Dik, burger goreng 2, yg bakaq 2..
I : Fuhh, byknya Be. 'Sapo nk make tu?
Papa : Kito le..sape lg.. Mari kito pakat tamboh lemok, lo ni kan fesyen latest gemuk plok..hehe..
I : Arr.. ado ko gitu? Ahh.. caro apo kito. Make je lah Be..

15 comments:

mun-e said...

hahaha kelakar nya cakap fesyen latest fesyen gemuk =D

neezareef said...

time mkn tu mkn..jgn pk gemuk hehe

watie said...

salam...

waa besnye mehlaa sini sikit kita pun nak tambah lemak gak hihihi

syanis said...

perghhhh mmg x tahan../.. hohohohoho

naurah makwa said...

nyam2..cedapnya..ni kalau hari2 boleh buat koleksi lemak nih..huhu

imanshah said...

kat negara luar rakyatnya mati sebab tak cukup makan, tapi kita mati sebab makanan..haish

kuIna said...

memang tambah lemak betul2 nie...

puterikurekure said...

klakarnya
skang fesyen gumukkah?

hmm...

GreenJade said...

whahaha kelaka incek ery mu

nk join latest fesyen jugok ler..mane tau makin malatop pasni wakakaka :))

Maswani said...

Mun-e.. kelakar ekk? mmg ayat dia slalu bt saya xde idea nk jwb..huhu..

Neezareef..mmg stuju sgt la tuh..btul3..pastu xyah le sesal2 kan..hehe..

Watie.. tu la kan..pd sesape yg nk tambah lemak tu, ikut la 'diet' gemok ni..kihkih2..

Maswani said...

Syanis.. mmg xleh tahan, yg tu balun je..hehehehehe...

Naurah.. mmg sedap2..tp kena tahan telinga la bila naik penimbang kt soping mall yg berbunyi 'ANDA GEMOKK'!!!! hahaha..

Imanshah....sbb tu kito kena sokmo bersyukur dgn apa hok ado..
mcm bab makan ni, kita harus bersyukur ada rezeki dpt makan byk2 berbanding org sakit xlalu makan or xleh makan..

Maswani said...

Kulna.. ni lah cara yg betul utk tambah lemak..hehe..

pUTERI.. coming soon kot..Fesyen Gemokk..tp blom kuar lg dlm mana2 majalah fesyen...wakakaka...

Jade..jom la sertai kami..confirm demo gemok dlm masa 25hari je..kuikui2..
nti en abg dari riyadh pn bleh terkezut..huhu..

atty's said...

makan selagi berselera..tp benti seblom kenyang..

pinkiss said...

makan je. pastu diet balik.

Maswani said...

Atty's.. betul tu kak.. makan2,pastu benti sblm kenyang kan..hehe..

pinkiss.. petua yg sgt bagus tu..patut diamalkan slalu..huhu..