ad ld

Wednesday, July 8, 2009

APA YG SURPRISE TU?


Salam.... Emm,ni citer skit bab surprise tu..hehe.. bukan apa pn, biasa je.. cuma rasa terharu skit bila lelaki yg beli kan.. Bedak n lipstik M.A.C.. hehe, pelik kan..
Papa ni kata gi kursus kan tp dan lg gi soping, utk bini lak tu.. Aii, buleh caya ke ni Be? Org lain gi kursus penuh dgn program, dia leh meronda lak. X aci nih..Jeles2 btul..

Terkezut gak tgk Papa makin bulat lps blk kursus, katanya makan best sgt2.. Ye lah, bt kursus kt hotel, mmg jabatan nk perabis bajet la tu kan.. I tya Papa apa yg diigt dlm kursus tu, 'Ntah la,tp nasi ulam kt hotel tu mmg best Syg'. Boleh x gitu? Err..

So, x mau bg Papa tingat sgt kt menu2 tu, I pn masak lah semlm..tp nasi ayam cm biasa je..hehe..u see?

Tu mmg fevret Papa..



Hopefully sedap la Be...hehe..

11 comments:

puterikurekure said...

terernya masak nasi ayam!!!
kite tak pernah cuba lagi.
nasi daging pernah.

=)

neezareef said...

sedap tu mkn nasik ayam..buatan sndiri lg puas ati

terror ur hubby blikan mekap

oneyani said...

pandai lak hubby pilih kaler ape ah

kuIna LadyInRed said...

sy suka makan nasi ayam tp malas memasak.. huhuhu

atty's said...

nasi ayam 2 pinggan..!!

Yani Yusuf said...

weh...wi ni hp mung...kot2 la aku sesat sg petani...buleh cr mung....hehehe...sms aku 012-9077045

Maswani said...

Cik PuAN pUTERI.. xla terrer sgt pn, ala kadar je..hehe..
saya lak x penah masak nasi daging, nk kena try tu..huhu..

Neezareef.. hehe..buatan sndri, bubuh sesedap rasa la..
Hubby blaja bli make-up masa dlm kursus kot..hehe..

Maswani said...

oNEYANI.. hehe..dia pilih kaler skin je..

Kulna.. saya lak suka masak n suka makan..kuikui2...

Maswani said...

atty's... kak nk seperiuk pn boleh..hehe..

Yani...huhu..bereh.. on je,tp oyat awal2 la wei nk mari sini..kot2 aku blk kg..rugi la xleh jupo gak..hehe..

GreenJade said...

napok cam besh jek.. ;)

sok2 tesinggah sano bley le tlg masokkan..nakkkkkkkkkk

hehehehe

**err so lomentik incek Ery itu..mmg tharu kans..rs diri amat dihargai gitu :D**

Maswani said...

Tini..mesti la best..hehe..koya jap..

singgah la, i masak spesel utk u..kuikui...

Romantik ekk?? boleh la..hehe..