ad ld

Monday, July 20, 2009

SALAM ISRAK MIKRAJ

Salam Israk Mikraj utk semua.. Jap lg I n famili dh nk gerak ke SP. Berakhir sudah bercuti cutian di KB a.k.a terapi semangat utk Hanim melawan chickenpox.. Syukur Alhamdullillah, Hanim dh semakin sihat.

Ok lah, I nk kemas2 skit ni.. Biasa la balik kg, ada budu, durian, jeruk2 n many more lah yg nk kena isi dlm bonet keta kan.. Doakan keselamatan perjalanan kami ye...
See u again..

12 comments:

puterikurekure said...

hati2 k.
take care!!!

naurah makwa said...

selamat bercuti kak

kuIna said...

moga selamat sampai ke destinasi.

atty's said...

selamat bercuti.fir pun baru je baik dr demam campak..

As said...

bercuti ya.... semoga selamat pergi &kembali... tentu best...

watie said...

SALAM Israk Mikraj juga...

nak budu sikit hihihi

neezareef said...

hv a nice journey

GreenJade said...

selamat2 dlm pejalanan deh..

to incek ery..drive safely :D

comey_lote said...

siannya hanim...org kata chicken pox nih 2 minggu...tp hanim nih kiro 'strong' la tok deme...chaiyuk2 hanim!

Maswani said...

Puteri..tq2 ye..

Naurah..terima kasih..

Kulna.. dh slmt smp..tq..

Maswani said...

Atty's..terima kasih kak..mmg musim dia kan skang ni..

As..tq2..mmg best cuti..

Watie..salam..budu ada stok byk ni, ready utk puasa skali..hehe..

Maswani said...

Neezareef....tq2..

Jade..terima kasih 'akak' tini..hehe..tq2..

Ida comey.. tu la, mulo tu rusin gok ore kato smp 2miggu, tp mujur la hanim dh ok, semiggu je..terapi kg kot..
Tq ida..