ad ld

Saturday, January 17, 2015

Anak Artis Di Hari Pertama Persekolahan (Gambar)

Seronok lihat pelbagai gelagat anak-anak rakan ke sekolah. Ada yang menangis dan ada juga yang teruja habis nak ke sekolah dengan beg baru. Seperti biasa, bagi anak –anak yang pertama ke sekolah rendah atau pra sekolah, ibu bapa pasti akan menghantar dan menemani untuk mereka membiasakan diri.


Selebriti pun tidak ketinggalan mengambil kesempatan menghantar anak mereka ke sekolah pada hari pertama sekolah. Antaranya di laman sosial Instagram adalah Eizlan Yusof yang menghantar anak sulungnya Zaara. Wah baguslah walaupun dia dan isteri sudah bercerai, tanggungjawabnya terhadap anak-anak tetap tidak dilepaskan.

Selain itu, pelakon Nabila Huda pun kelihatan di Instagram turut memuat naik foto anaknya, Keisha dengan pakaian sekolah pra sekolah. Comel je Keisha. Misha Omar juga lalui rutin yang sama untuk anak angkatnya.


Difahamkan tahun ini merupakan tahun pertama anaknya itu di sekolah kebangsaan kerana sebelum ini dia hanya menghantar anaknya itu ke sekolah swasta. Yatt Hamzah turut bekongsi foto menghantar anaknya yang seperti baru memasuki pra sekolah juga.

--  Sharifah Aleya Bersalin Anak Lelaki 2.5kg (Gambar)
--  Syura Dirayu Bekas Suami Rujuk Kembali Kerana Masih Sayang Dan Demi Anak (Gambar)
--  Saya Tiada Anak Bernama Chacha - Ismail Embong (Gambar)
--  Perkahwinan Kedua Sharifah Aleeya (Gambar)

No comments: