ad ld

Thursday, November 6, 2014

Cinta Pantai Merdeka Di Hari Cuti

Cinta Pantai Merdeka lagu femes zaman sekolah tu. Masa tu duk fikir kat mana ye pantai merdeka nih, mesti view cantik smp org buat lagu kan. Dah lama x gi pantai tu, sejak mengandung sampai la si kembar Husna dan Hanis umur setahun lebih skang ni.


Weekend lepas kembali jejakkan kaki di sana, kiranya 1st time bawa si kembar gi pantai merdeka tu. Tak jauh dari sungai petani dalam 30 km kot lebih kurang. Seronok lah kakak Hanim n si kembar tu nk jalan2.


Orang ramai tambah plak ada ekspo jualan. Gerai makanan pun penuh. Kawasan menarik, x panas sgt sebab byk pokok bleh berteduh dan angin pun sepoi sepoi bahasa gitu kan.

--  Idaman Suri Langkawi Tempat Terapi Terbaik @ Cuti Cuti Langkawi
--  Cameron Highlands Ombak Rindu Di Boh Tea Plantation
--  Buai Elektrik Bayi Sesuai Mudah Dan Berbaloi Ke?
--  Pernikahan TMJ Dan Khaleeda Bustaman Di Istana Bukit Serene Jumaat Ini

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Lama x singgah sini kak..
Rindu akak ngan anak2..
Umah EmIenAqil dah bkk pintu blk kak.. ;)

Kniedaz said...

Ida tak pernah sampai lagi..tak cuba ais kacang yang tinggi gila tu ke? diorang la cerita hehehe

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur