ad ld

Monday, November 24, 2014

Mee Udang Pantai Merdeka Sedap Dan Murah

Mee udang femes belah2 utara kan, mee udang kuala sepetang, mee udang sungai dua, mee udang d king sungai petani dan byk lagi lah. Mee udang pantai merdeka pun best, memang sedap dan murah.


Weekend ritu gi Pantai Merdeka sempat la test mee udang kat food court tepi pantai tu. Lulus kata my hubby hehe. Udang plak ada dua jenis, udang laut dan udang bela. Udang laut mahal skit beza dgn udang bela, tp dua2 memang fresh.

Mee udang pantai merdeka ni boleh la jadi pilihan alternatif kalau hari mee udang pulau sayak tutup, cuma kat pulau sayak tu lagi power beb, lagi umpp hehe. Apa plan uolss cuti sekolah ni? Ber'foya-foya' kat mana ek? Yang pasti jemputan kenduri berderet kan.

--  

1 comment:

Amir Aiman Akashah said...

teringat kenangan pantai merdeka.....layan lagu 'cinta pantai merdeka' pn sedap juga time2 ujang cenggini