ad ld

Monday, July 23, 2012

I City Shah Alam Di Hujung Minggu

Khamis 2 minggu lepas ke K.L ikut my En Ery. Sempat la singgah SOGO, Jln TAR n I City. Kebetulan Sogo ada sale member's day, mmg crowded giler. 10minit je dlm sogo then my hubby dh ajak kuar..huhu. Ramai sgt katanya. Pastu ronda2 sekitar tu, refill tenaga kt kfc plak. Sambung cuci mata tgk tudung cun2 dpt la beli 4 psg. Hanim plak dpt mainan mcm bola yg sat kecik sat besar tu, RM10. Papa dia yg berkenan kot, tu sbb beli bola utk gegirl dia.


Dh puas pusing jln tar, gerak ke I city plak. Hanim mcm terkejut je, happy sgt bila smp tu coz saja surprise x bgtau pn dia nk ke i city.


Rupanya dh byk berubah gak i city ni since last visit bulan Feb lps. Ada mainan baru, big screen, parking lot lbh dekat n more lampu. Harga pn jgn lupa beb, baru gak RM5/person. 1 tiket utk 1 game, x pakai token mcm kt tingkat bawah tu.



Best, Hanim senyum je.

6 comments:

ieda said...

seronoknyaaa
masa ke sana dulu .. macam x sehebat ini , kenapa entah .. mgkin masa tu dah lewat koot

GreenJade said...

wahh suke nye anak dara tu..

nape tak bgtau mai Shah Alam ..boleh terjah sama2..dah dekat sgt dgn rumah ni hehehehe

Mama Hanim said...

k.ieda: mmg seronok kak, mcm2 yg baru ada. Snow walk pun dh ok, bln dua masa gi dulu tutup utk service.

Mama Hanim said...

Tinie: gi jap je, gi ronda2 terus balik. BIla la nk jmp kan, xpe ada rezeki lain kot, Insya Allah dpt jmp kan.

puanbee said...

saya tk suka pergi sogo , ramai sgt org

Mama Hanim said...

puan bee: tu la kan, sogo mmg selalu ramai, lbh2 lagi bila sale..ramai sgt2..