Wednesday, July 4, 2012

Haji Ismail Group Langkawi Jom Shopping Coklat @ Cuti Cuti Langkawi

Tempat wajib singgah if gi Langkawi kan, Haji Ismail Group kt pekan Kuah. Perhh rambang mata uolss bila masuk dlm tu, sebut je brand apa coklat yg diidamkan, boleh kata semuanya ada kt situ.

Ni hasil 'kutipan' coklat di Haji Ismail Group a.k.a HIG last week. Tengok itu nak, tengok ini nak. En Ery plak laju je kata, Ambik, ambik. Entah dia cakap tu betul ke just perli..huhu. Pepun yg pasti dia yg bayar. I like..hehe.

X lah smp penuh satu bakul, cuma sedang sedang saja kata orang kan. Masa bayar kt kaunter tu my En Ery buat kelip kelip mata manja2 gitu, kachingg kachinggg RM250 total ahakss. Lps ni seminggu kita makan coklat je lah ye mama katanya..hehe.

-- Langkawi Cable Car Best Moment @ Cuti Cuti Langkawi
-- Underwater World Langkawi

3 comments:

-Sara- said...

daimmmmmmmmmmmmmmmmmmm!! my feveret ever! nak cikitttttttttt :P

Cik Beruang said...

mak saya kalu pegi HIG mesti cari pinggan mangkuk. hehehe

Lizan said...

ktrg pun pergi kedai ismail group nih cuti sekolah baru ni... duit memang kacing-kacing lah kat sana.... saya pun habis lebih kurang banyak tu jugak beli cokelat..sampai rini ada lagi tertonggok kat dalam petiais tak abis2...hahaha pepepun memang seronok kan .....