ad ld

Tuesday, February 23, 2010

FRIENDSHIP

Salam.. Ni cer blk kg lg, sila jgn boring..hehe.. Ekceli, everytime blk kg, I'll try bli something utk kengkawan ofis, jiran or sewaktu dgnnya. Ye la, lgpn ofismates I ramai mmg asl kedah, so try la bring something yg susah nk cari kt SP ni kan. At least, I try to appreciate kesudian dorg dgn anak perantau mcm kami ni..hehe.. Thanks my pren..



Tp bajet kecik2 je, this time bli kopok segera je. Harap2 cukup at least sorg satu, tp I lupa brp total ofismates I tu. Terpaksa la gi letak sorg satu kt meja masing2, tu pn slagi stok masih ada la. huhu..so, if ada yg x dpt tu, harap maaf la, jgn terasa hati lak ye.. X sengaja. Lgpn, apa la sgt dgn kopok ciput tu compare dgn gift uols like Daim, Van houten n kain baju yg I dpt tu.. Thanks my pren, really2 appreciate that.

--> Org m'beri, kita merasa; Org berbudi, kita berbahasa..

5 comments:

As said...

ok la tuh.. ingat jugak.. ni kan dah la org kasi.. x reti2 nak berterima kasih.. siap ckp kalo stakat kasi menda ni baik xyah kasi... ader ker patut... dah la org beli jauh2... ingat duit Aussie tuh murah ker... aper la... dr d/org tuh p bercuti langsung habuk pun x kasi... kecoh lebih...
peduli la aper org nak kata... yg penting kiter ikhlas nak kasi

Maswani said...

As.. btul tu kan.. biasa la org ni, mcm2 ragam.. kita bt baik pn salah, bt x baik lg lah dorg bising.. pepun, mcm As kata, pedulikan je..janji hati kita ikhlas..

puterikurekure said...

nak kopok!!!!!!
hehehe.
ngade2 je neh.
:)

ije said...

best nyo kepok siro!

Maswani said...

puteri..dh abis stok..sori..hehe..

Ije..huhu..blk kg hr tu x bli ke bt stok? maklum lah ije pn dh bergelar perantau kan..hehe..