ad ld

Tuesday, October 30, 2012

Nasi Daging Aidil Adha Di Kedah

As salam. Semlm on d'way dri Kota Bharu dpt call dri kawan lama ajak gi umah dia, ada menu nasi daging khas utk ibu mengandung twins katanya. Asalnya Aidil Fitri lps gi umah dia, saja tya mak dia x buat nasi daging ke makcik mcm selalu? Jwp maknya, Oo mcm tu lps ni kena ada menu nasi daging la ibu mengandung yg request tu. Makcik tau la sbb makcik pun ada anak kembar jugak.


So kiranya semlm makcik tu dh tunaikan janji dia la kan..hehe. Tq makcik, sedap sangat nasi daging tu. Ada air laici plak tu, makin umpp la. Katanya mcm menu wajib la Raya Haji kat Kedah tu. Kami pun makin selera la makan tambah plak bru smp dri kg kan, 5 jam perjalanan beb.

Tengok picca nasi daging tu, uolss rasa sedap tak? Hehe..

2 comments:

JaSSNaNi said...

oooo.. kalau kedah menu wajib nasi daging rupanya... :) sedap tu...

ieda said...

sedap2 .. akak pernah dgr ..;)