ad ld

Wednesday, October 10, 2012

McChicken Dan Double Cheese Burger Menu Balik Sekolah

Minggu ni dah 4 hari Hanim balik sekolah dijemput papa dia, pastu terus ambik mama gi lunch together. Seronok lah dia lps tu ikut papa gi ofis tengok kartun je la jawabnya. Maklum la dh abis exam. Semalam mama masuk je dlm kete, Hanim terus cakap,' Kita makan McD hari ni ye boleh tak?


2-3 kali gak pusing kat Central Square tu nak parking, lunch hour mmg crowded skit kt situ. Lgpun bank, kfc, mcd, pizza semua ada area tu, jadi tumpuan ramai la. Seb baik x lama sgt Q, dapat lah nikmati burger McChicken dan Double Cheese seadanya. Yummy.. Alhamdulillah.

4 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum..
semalam akak pun lunch mcD mac value lunch je.. sbb senang sket.. dah tak lalu nak makan nasi lauk apa... so bedal makan beger tengah hari.. heheheheh


jom join GA.. memeriahkan tuan punya rumah.. link :

http://mrs-supergirl.blogspot.com/

referrel: JaSSNaNi.. (tulis kat komen penganjur nanti)

Nur Amlya said...

Akak! Tahniah tau! Seronoknya dapat anak kembar.. me soo jelesss!! Heheheh

Mama Hanim said...

Jassnani: W'salam kak. Betul tu, layan burger tghari pun best.. senang je..hehe..

Ada GA ye.. menarik gak tu kak..

Mama Hanim said...

Nur Amlya: Tq2.. hehe.. Jgn jeles ye.. Rezeki2, Alhamdulillah.