ad ld

Saturday, July 9, 2011

Recharge Mode Lps Kursus

Slmt hari sabtu. Balik dri kursus Isnin lps rasa x brp sihat. Gi klinik doc kata maybe berkaitan cuaca, sakit tekak n keletihan. Tp kena msk ofis gak walau dpt MC coz byk hal kena settle. Semlm cuti rehat je kt umah, mood recharge la katakan. Pepun seb baik Hanim ok je, sihat Alhamdulillah syukur dgn nikmat Allah.

Hari ni plak kena kuar umah tghari coz ada kenduri di Merbok n satu lg di area Sg Petani my student kawin. Rupanya this n next week ramai yg bt kenduri kawin tgk kad jemputan atas meja td ada la lbh 5. Ye la kalo kawin bulan ni maka raya nti dptla berkepit sana sini dh kan..kui3. Lgpun perkara baik cmtu x rugi dicepatkan.

X sampai sebulan lg Ramadhan akan kembali. Cmne dgn puasa ganti uols, dh settle ke ekk? X semestinya perempuan je yg terlibat puasa ganti, kaum lelaki pn maybe ada gak kan mana tau masa Ramadhan lps terpaksa buka puasa sbb demam ke or sbb2 lain yg dibenarkan. Cuba2 ingat balik b4 terlambat ok, hehe.

2 comments:

diana said...

tapi rugi la kawen sebelum posa.hheheh

Citarasa Rinduan said...

jaga diri ya..
mmg cuaca panas.

bab last tadi tu thanks mengingati..
mujur ayu dah sattlekan masa bulan syawal..
so skrang puasa sunat jer