ad ld

Monday, July 4, 2011

Kursus Dh Tamat, Jom Blk Kedah

Dh seminggu kt K.L ni, tiba masa gerak blk Kedah. Agak memenatkan tp berbaloi dpt settlekan kursus n dlm masa yg sama jln2 dgn family.

Hanim mcm x nak check out hotel je coz best katanya. Bukan buat apa pn, just layan astro tgk kartun je keje dia. X best kuar jln2 dgn papa kalo mama gi work dia kata, sabar je lah..huhu. Tgk tu, kt bilik mcm x nk kuar tp bila dh kuar x nk balik plak, asik ajak gi sana sini.

Lepak kt Taman Tasik Shah Alam dekat 3 jam, perhhh segala mainan dia try, pastu ajak naik bot keliling tasik. Happy tgk Hanim teruja cmtu, w/pn x byk masa nk layan dia sbb mama kursus, at least ada gak moment yg dia suka.

Ok lah, hari ni dh nk balik kedah. Doakan perjalanan kami segalanya selamat ye. Tq.

2 comments:

ieda said...

aww bestnya dikkkk dah habis kursus .. nak balik kg jugak ! :)

diana said...

semoga selamat sampai..:)