ad ld

Wednesday, July 20, 2011

Ikan Siakap Asam Boi Di Ptg Hari

Sejak blk K.L rasanya dh dua minggu x masak kt umah, asik lunch n dinner kt luar je. Air masak pn beli kt tesco je, penangan gara2 En.Ery aura makin sweet apa ntah lunch hour je muncul kt ofis,' Jom dating'. Pastu layan lah McD ke Kfc or laksa. Nak kata krisis umur pertengahan xkan kot sbb umur bru 30an..kih3.


Ptg blk keje singgah makan dlu siap2 b4 smp umah. Kt umah terus rehat je hubby kata. Mmg bestnya lps Isyak tgk t.v on air-cond 23'c pastu ada org volunteer picit2 kaki plak. Walaweh heaven sgt lah. Tq my darling, u make me feel so so so touching. Really2 appreciate that.

Mcm terbalik plak bab picit kaki ni, hubby yg keje kt site pakai boot berat yg patut dipicit2 tp bini yg keje ofis plak yg dpt. Katanya,' Xpe lah, Abe dh ok dgn mesin urut 3minit RM1 kt tesco tu. Alahai sabar je la dgn my hubby nih.


Ok lah, tu picca layan siakap masak asam boi a.k.a stim. Mmg terbaik di SP setakat ni, mabless sgt.

7 comments:

diana said...

sedapnya siakap masak asam tu..:)

ieda said...

ermmmmmmmmmm akak pernah makan .. sedap .. mula tuu rasa lain .. mcm pelik bila dah 2 kali makan rasa nak makan selalu .. nak2 kalau ikan segar kan dik ! :)

abah khalisha said...

syok nya ikan..

amal said...

terliurnyola wehh tgk ikan siakap tuhhh huhuhuhuh...

ehehe encik ary makin sayangla tuu :)

SyidaGorjes said...

menjejes air liur tgk ikan tu.dah lama tak g mkn luar.

GreenJade said...

alehai sooo shuweet lah both of u..

ni kaki ambo sakit2 picit2 sndiri lah napok nye ekeke

Ena said...

sedapnya...