ad ld

Thursday, July 14, 2011

Cek Nuffnang Dtg Lagi, Duit Oh Duit

Hari ni dh khamis, esok kedah cuti la. Bestnya weekend lbh2 lg cek nuffnang dh clear. Ekceli blk dri K.L last week smp dpn umah tgk ada envelope dlm box. Mcm kenal je, ada bau duit lah..ekeke. Selasa lps suh en.ery bank in cek tu, biasa dua hari dh bleh cash lah.


Hah apa lagi, it shopping time maknanya tu duit free katakan. la la la.. Jom2 shopping n tq nuffnang. I like it, Alhamdulillah.

19 comments:

ummi anum said...

amboi dapat cek lagi ya..tahniah!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wahh.. bestnyer..
leh wat soping raye.. hehehhe

diana said...

tahniah..
boleh la kongsi2 dengan saya..
heheheh

Adyshariz said...

best nya cek dr nuff..tahniah

admin said...

cmna buat click kt comment link ke cpc? waaa pro2... nice cheque... aja la kakcik hehehehe

Bionic women said...

banyak jugak dapat tu..hehe, sebab ada hundred..hehe
bilalah kita nak ada hundred begitu??? sekrang be pun xder

Adam Idris said...

waaa tahniah ! :)

Noorhidayah binti Salehhudin said...

tahniah!!:D

ieda said...

syukurrr rejeki tuu .. leh lah belanja akak nie :))

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

wow beshnye dpt cek..

feyus said...

Tahniah!! kita pun tgh tunggu cek sampai umh juga. Nuffnang mmg best.:)
Gambar2 Menarik Floria Putrajaya 2011

oktant said...

Alhamdulillah.... seronoknyer dpt cek NN. I like too. :D

Famili Ceria said...

waaahhhh...syoknya...aku nie bila la buleh cashout...

eintanliana said...

sonoknye...huhu

Lily Ely said...

Bestnye..jeles tgk..:)

Mama AA's said...

wa... blela nak merasa....

kemboja said...

wah.. tahniah.. sy belum pernah dapat pun..huhu
blogwalking sambil follow n up trafik awak..hehe

mommyYen said...

tahniah..bole buat shopping raya..

EARNic said...

waaa bestnya.. bila la aku nak bleh cashout ni..