ad ld

Monday, July 11, 2011

Berfoya Foya Di Tmn Tasik Shah Alam

Ni bru nk cer xtvt masa kursus di K.L last week tu kan. Lepak kt Taman Tasik Shah Alam, mmg seronok sakan la Hanim tgk playground luas cmtu maklum la compare dgn Tmn Jubli SP kan..huhu. Sesape yg penah gi situ bw anak2 rasanya compem lenguh kaki ikut anak main sana sini.


Mcm2 bentuk mainan ada cuma larat ke tak je lah. Setakat sejam dua tu mmg x terasa pun duk situ. Keadaan angin sepoi2 bahasa, x panas sgt coz redup bayang2 pokok sesuai sgt lah utk bersama family. Ada gak 3-4 pasangan siap berbaju pengantin bt photoshot sekitar tmn. 


Pic 4 tu Hanim berehat jap, lgpun dh semua mainan dia try. Pastu dia perasan ada bot lalu tepi tasik tu, tetiba je cakap nk naik bot tu. Alahai x penah2 pn naik bot, mana dtg ntah berani plak dia nk try. Sabar je lah.


Tu bot yg jd idaman Hanim hari tu. Kena tggu turn gak la coz ramai dh Q masa tu. Mmg best naik bot cmtu keliling tasik dgn org2 tersayang, very nice view dan moment yg bleh kata romantik gak la kan..hehe. Opps kita sambung cer ni next n3 plak ye. Tq.

16 comments:

mamalieyna said...

haiiiiiiiii...!!!!!!!!!

terasa lama giler tak jengah sini..huu~

skrg dh tak 'tegar' mcm dulu..huu~ masa singkat sgt la..

Madam Amie said...

hai akak.. wah3x... lama x dgr citer.. akak busy lg kee? sakan nyee hanim main di tasik shah alam..

Lizan said...

hikhik...ada pulak to be continued citer naik bot.. tepek gambar byk2 yer..

GreenJade said...

wahh seronot nye..ni anak mama yg foya2 or mama yg terlebih2 foya2 ni..ihiks :p

da dekat ngn umah ambo tu..nape x koling2 beb bole bw mkn seafood kt tepi tasik nun smbil mkn ABC..

nxt time kalu maghi kol ambo deh..kite foya2 kt sunway lagoon pulok deh.hehe

Citarasa Rinduan said...

bestnya..

lama tak singgah sini

hanim pun nampak semakin dewasa

Dearie Pearls said...

hi.. saya datang berkunjung dari blog citarasa rinduan..

*ada gak sesekali berjogging kat tasik shah alam ni tapi tak pernah lagi ke wet world apatah lagi naik bot tu.. nengok dari jauh je.. hehehe

dzafira said...

Try la berkayak kat sana.. seronok jugakk tapi jgn terjatuh dah la.. hehe

Bionic women said...

kami dah lama x kesini...dhiya kalau datang sini asyik main sampai x ingat balik

Mama Hanim said...

mamalieyna: tu la kan, saya pn bz je memanjang skang ni. xpe2, kita settle dulu yg mana patut kan.

Mama Hanim said...

Madam Amie: hehe, bz sgt skang ni amie. sori lama x dtg blog amie.

Mama Hanim said...

Lizan: tu la kan, seb baik dh sambung citer..hehe.

Mama Hanim said...

Tinie: sori2, jadual kursus padat, mmg nk jmp tinie, dh byk kali plan nk dating kan. huhu.

Mama Hanim said...

Citarasa Rinduan: terima kasih ayu masih sudi dtg sini ye.

Mama Hanim said...

Dearie Pearls: tq sudi dtg sini. pasni kena try la naik bot tu, gerenti best.hehe.

Mama Hanim said...

dzafira: kayak? blom berani daaa..huhu..

tq sudi dtg sini ye.

Mama Hanim said...

Eily: budak2 mmg suka tempat cmtu kan, main sakan la.