ad ld

Friday, June 10, 2011

Minggu Lemak Tahap Tinggi, Baling-Jitra-Kepala Batas-Butterworth-Sik

Slmt hari Jumaat. Blog ni dh makin kerap on off je, kesian woo. Maklum la semester baru dh start, ada minggu orientasi la, sukan la kebtulan plak student mama utk sem ni makin ramai. Kebizian dgn atur cara mereka. Pepun, semoga mereka dpt menimba ilmu dgn sebaiknya.

Weekend ni lg kritikal dgn kenduri bila cuti skoll dh nk abis kan. Tempat uols cmtu gak ke? Kt Kedah ni mama ada 5 tmpt tambah lemak kena attend Jum-Ahad ni. Baling-Jitra-Butterworth-Sik-Kepala Batas, dh mcm jelajah Kedah je tu..huhu.

Ni plak picca Hanim posing masa kenduri sepupu papa Hanim last week tu. Suka sgt dia tgk yg cantik2 cmtu, siap tya 'Boleh tak papa beli chair mcm ni utk umah kita? Cantik la. Hoho semua org pakat gelak je. Sabar je lah.

Ptg ni ada kenduri area Kuala Muda. Kalo cocer elok leh la singgah Pantai Merdeka, dh lama gak x gi sana. Tetiba tingat mee udang best kt Pulau Sayak tu, org Kedah mesti tau kan. Ok lah, happy weekend in advance uols.

3 comments:

ieda said...

wah2 sgt2 ternak nie ekekke .. akak pun x habis layie nie .. ari nie berhenti puasa sbb esok ada kenduri di kg ekekke :)

Ena said...

aritu ke sana tak sempay nak singgah amna2.. nak p pantai merdeka mulanya.. sudahnya tengok signboard saje.. uhuu

diana said...

kenduri ada dalam senarai semua orang untuk minggu ni...:)