ad ld

Friday, June 17, 2011

Berakhirnya Nora Elena, Rutin Dh Normal

Tamat sudah cer Nora Elena, rutin ptg maybe kembali normal agaknya. Dh sebulan singgah mana2 pn kejap je layan Hanim main kt tesco ke giant ke, makan pun tapau je coz ptg SP dh makin jammed lbh2 lg kena Q masa keretapi lalu. Semlm beli bungkus lg, kue teow sup, makan sambil layan final episode tu, kombinasi yg best. hehe.


Kt kedai masa tggu siap kue teow smlm pn bleh kata ramai yg follow citer tu, siap ada yg compare nape bf/husband x leh jd romantik, baik hati a.k.a memahami cam Seth Tan tu. Tp paling x leh blah bila kuar ayat di celah2 tu,' Eleh, laki aku lg romantik, loving saja x citer kat korang je.' Huhu. Tergelak jap dgr ayat tu, mcm emosi je dorg sembang psl Nora Elena kan. Tu citer tv je lah, jgn terbawa bawa plak kan. Sabar je lah. kih3.

- Kedah dh cuti hr ni, happy weekend in advance utk semua.

5 comments:

Sofya said...

nora elena pun kadang2 buat laki bini gaduh gak.. sebab bini nak laki romantik camtu tapi dah laki pesen xromantik nak wat camna

TuYa said...

berakhir la episod angau2 pompuan2 pada seth tan..hehehhe

diana said...

heheh...
saya tk dan nak layan nora elena..
nanti mesti ada ulangan..
harap2 di waktu yang lebih sesuai..:)

Bionic women said...

hahahha...virus nora elena di mana2..
dah nama pun drama kan??? hehe

ieda said...

hahahah sib baik akak x mengikut sgt ekekke