ad ld

Friday, June 3, 2011

Kenduri Di Kota Bharu

As salam. Live from Kota Bharu ni ye. Semlm kt kg my hubby kenduri umah pakciknya a.k.a pernikahan sepupu dia la tu. Hr ni plak kenduri umah sedara yg lain, blk kg 4 hari ni mmg hari2 layan kenduri sedara mara je. huhu.

Dari hari pertama smp Klate Rabu tu, dh start dgn majlis akad nikah mlmnya. Mmg meriah kenduri yg ni coz 1st anak perempuan dlm family tu.

Tgk cik hanim posing baik punya atas pelamin pengantin tu, phewiitt. Sori x sempat tepek byk picca, nti kita continue lain n3 plak ye. Kaum kerabat masih ramai berkumpul ni, kenalah jaga status menantu kesayangan kan. hehe. Kot nmpk pelik je duk layan blog masa org tgh bz cmtu.

Ok lah, ada masa akan update lagi. Got to go, acara kenduri start awal hr ni coz Jumaat kan. Slmt bercuti uols, happy weekend in advance.

- (Video) Prema Yin: Uols Tgk Sndri Video Ni Unsur Lucah Ke Tak?

3 comments:

Ena said...

happy wiken kak..

bestnyer makan kenduri..

diana said...

saya langsung tak de jemputan dalam 4 hari ni..
heheheh

~ain said...

amboi.. santai anim duk atas pelamin ye.. =)