ad ld

Saturday, June 25, 2011

Kena Reschedule Waktu Layan Blog

Lamanya dh 5 hari x update blog ni, buat blogwalking pn dh kurang sgt dlm dua minggu ni. UV n view x yah citer la, kalo dpt 200 per day pn seb baik je dgn keadaan blog skang ni. Dh lama x follow citer kengkawans, visit pn x berbalas, harap2 dpt bt ziarah balas pasni.

Mmg rasa segan gak dgn kwn2 yg sudi dtg sini tp blom sempat mama singgah blk blog dorg. Kena bayar blk kan, org berbudi kita berbahasa, tak gitu uols? Ok lah, mama nk blogwalking jap, nmpknya xtvt ziarah bertukar waktu mlm la plak kot. See u.

13 comments:

TuYa said...

lama dah x nampak akk wat n3..
bz ye..

mommyYen said...

sama la,baru start semula nak BW selepas seminggu offline sbb exam..

btw,jom kita BW sesama yeah..

Mama Hanim said...

mmg bz lately tuya.. kesian blog ni, sob sob sob..

tq tuya still sudi dtg sini.

Mama Hanim said...

MommyYen: ok la tu, jom BW..hehe.

Lizan said...

busy eh.. dont rush, bw pelan2, kang berpinar lak mato

Mama Hanim said...

Lizan: hehe, tq nasihat yg bagus tu. kih3.

kzai said...

salam mama hanim...pekabor..byk citer menarik..saya mmg suka ngintai disini

ieda said...

x perlah dikk slow2 ok :)

GreenJade said...

hehe ambo pon samo lah ma..bersawang blog nun x behapdet. smpai lelabah pon dah abis betelor hahha

pelan2 kayuh nnti tgelincir payah nk gostan. ;)

Bionic women said...

tu lah, lama dah x tengok mamahanim update. hehe..
nnti hupdate gambar hanim bebanyak ek. indu pipi tembam hanim.hehe.
eh, nnti raya kita jumpa di kelate yea

Mamasya said...

Assalamualaikum Mamahanim..

Sypun baru skrg ni lapang sikit baru sempat jln rumah kwn2.moga mamahanis ceria sokmo...

SyidaGorjes said...

kita pun da lama tak dtg sini.how's hanim si chubby tu?

zaidah said...

patutpun tengok mama lama menyepi tanpa berita...