ad ld

Monday, June 20, 2011

Jom Jalan Jalan Baling

Last week gi kenduri kt Baling. Sesape yg penah smp Baling mesti setuju environment situ cool je kan, nice view dgn dikelilingi bukit dlm bandar tu. Traffic pun x jammed, mmg relaks utk xtvt meronda..huhu. Barang2 pn murah, rasa mcm kt Rantau Panjang or Pengkalan Kubor Kelantan coz area sempadan kan. Kalo yg kaki shopping tu bleh try singgah Baling, bleh kata 'kelabu mata' la jap.



Nak smp Baling ni dri SP ada la 50km, dekat je tp dri Alor Setar plus lg lbh krg 60km. Dulu nk blk KB mmg kena lalu bandar Baling, tp skang dh ada jln baru terus je ke Grik. Uols penah smp Baling tak?

4 comments:

diana said...

tak pernh pi pun..
dalam perancangan la..
nak ronda satu kedah..hehhe

ieda said...

lamanyaaaaaaaaa x sampai sini , last sampai baling masa antar sedara kawin :)

Sofya said...

pekan koboi baling...
lama tak pergi dah banyak berubah

Shiela Latif said...

betul 100% apa yang awak cakap tu...sheilasuker gi baling...seronok sangat view dia, betul2 cuci mata kan?...n harga barang dia memang betul leh buat bissness lah...kalau lah....