ad ld

Sunday, March 21, 2010

WIDGET BARU

Salam.. Alhamdullillah, berjaya gak I make up this blog although just little bit. Maklum lah, blum bleh msk kategori blogger tegar cm uols. Make up simple2 je lah yg mampu. Still dlm proses belajar katakan. So, klu ada yg terperasan, blog ni dh ada widget top post. For what? Emmm, just utk igtan I n3 yg dpt most viewer n highest comment. I mmg suka baca komen2 uols, sgt happening n bleh sama2 kongsi pendapat dri sudut fikiran org lain juga. Sgt priceless rasanya.

Silent readers juga amat dihargai coz bg I, bukan senang utk org luangkan masa berharga mereka view n read cerita I yg ntah apa2 tu kan. So, ada la 7-8 link silent reader yg I dh add lately, tanda penghargaan yg x sebrp pn. Kata org2 tua, org berbudi kita berbahasa. X rugi pn kan..

2nd widget: recent comment. Dh ada ni senang lah I view latest comment uols kan. Although I xleh nk reply A.S.A.P, at least dh bleh read 'ayat2 cinta' uols..hehe.. Sgt2 berterima kasih atas kesudian uols..

--> bru status beginner, sila beri tunjuk ajar..
--> credit to si cantik ciare n google.. tq..

5 comments:

oneyani said...

at least ade gak penambahan..mcm yani nan ado!ahaha

GreenJade said...

lawo doh demo touch up nih..makin gebu..makin mantop gitu hehe

ambo nye 'umah' jek mls bena nk make-up2..x bercat2 dh betahun2 ..hehehe

puterikurekure said...

:)
selamat hari isnin awak!

Mama Hanim said...

Yani: awk tu saja je x nk bt, pdhal skill tahap gaban dh.. apa nk compare dgn software engineer kan.. huhu..

Mama Hanim said...

Jade: ni sorg lg.. saja sipe skill, low profile katakan..
tu jah hok ambo reti pn.. tergoda ke? hehehe..

Puteri: slmt isnin mlm awk..hehehe