ad ld

Tuesday, March 23, 2010

MAKAN LAGI YE

Salam.. Semlm melawat lg kedai fevret Hanim. Ekceli, plan nk masak kt umah tp lalu je depan kedai tu cik hanim tetiba cakap,' Hanim nk makan kt sini, Papa,'. Si papa dia lak trus bg signal ke kiri n benti mcm cab nk amik penumpang je.. huhu.. Siap kna reverse coz dh terlajak. Alahai..

Menu mcm kelmarin gak, tomyam n ayam paprik.. huhu.. ketagih ke apa ntah, tp mmg sgt sedap, itu yg pasti.



Berbaloi layan hanim dlm hal makan coz dia mmg makan punya, bukan just reti mintak je. Sbb tu kami layan je dia nk makan apa. Suka tgk hanim makan.

-- Jom2 makan..

7 comments:

Ieza said...

salam kenal..trima kasih sudi singgah blog ieza..tapi ieza ambil keputusan nk tutup blog tu sbb ipar2 ieza dh mula naik angin..

semoga lebih sukses dan gembira bersama keluarga tercinta..

Mama Hanim said...

ohh..syg nya blog tu..
pepun, take care ok..
jgn lupa inform saya jika ieza bt blog bru ye.. tq.

A.I said...

Sronok tgk anak kuat makan kan? sama gak la ngan ely. smp aku panggil dia budak nasik. pepagi org sume makan roti canai, dia sibok mkn nasik lemak. hihihi...

GreenJade said...

untungggg nye demo..anok mintak mama skali bley join venture bestttt hihihihi

agak2 bilo pulak nk nk layan ambo makan2 ni yek hik hik :D

Mama Hanim said...

Ai: mmg sonok tgk anak suka makan.. bt kita rasa tenang n happy je tgk gelagat dia kan..

Tinie: biasa la tu, berat sama dipikul ringan sama dijinjin.. dlm pinggan sama ditelan..hu3..

Demo dtg la sp kita pekena tomyam tu..perhh.. hehe3..

yatie chomeyl said...

geram tgk pipi labuh ur daughter...mcm nak cubit2 je si hanim yg chomeyl nih hik3x

Mama Hanim said...

yatie: hehe.. cmtu la org biasa bt bila jmp hanim. tp jgn kecik ati bila dia cakap: Don't touch!!!!.. hu3.