ad ld

Wednesday, March 10, 2010

BILA DRIVERNYA DUGONG

Salam.. Apa kaba uols? semoga sihat sentiasa dlm keadaan cuaca panas skang ni.. Last week I blk kg, emergency, adik en ery accident. Balik sehari je semata2 nk tgk keadaannya coz this week mmg weols bz xleh cuti. En ery x senang duk bila dgr adiknya accident, lgpn tu adik bongsunya. Ptg sabtu 4pm tu trus bertolak blk ke KB n smp kul 7.45pm. Igt xde la byk kete, rupanya berderet, nk sembahyang kt kaw rehat Puncak Titiwangsa tu pn kena Q lama gak..huhu..



Smp umah mmg terkezut gak tgk muka Su Pih Hanim tu byk luka. Tp syukur Alhamdullillah, xde yg patah. Cuma susah skit nk berdiri coz lutut still bengkak. En ery bt cool je pdhal td dia risau gilerz, abg dgn adik cmtu lah kan..

Ekceli, Su Pih on d'way to school cm biasa pg tu, tetiba ada kete 'dugong' kuar simpang suka ati mak bapak dia je. Smp melayang ke seberang jln Su Pih kena langgar dgn kete tu. Pastu dgn bangang nya dia kuar kete n said 'sorry, saya x nampak td'. Punya lah senang dia mitak maaf kan, tu pn nasib baik x injured teruk2. Tp En ery kata mybe mangKuk tu pn akan kata ok je kot, if org lain langgar dia n then..'Sori, x nampak td'.

--> Nasib la klu uols jmp dgn org careless, useless cmtu kan.. Menyusahkan btul..

10 comments:

helena's said...

heal soon yah..nampak cam teruk jek,,huhu

tropicana_gurlz said...

yg ari tuh (post dlu)org yg sma ke xcdnt nih?cian.mas doakn dia cpt smbuh.amin.stiap prlkuan,akan dbalaz..

Maswani said...

Helena..tq..mmg luka byk tu..

Tropicana.. n3 dlu tu adik saya, yg ni adik my hubby..
Amin2, semoga cpt sembuh kan..tq mas..

Uncle Lee said...

Hello Maswani, gosh, I hope he is doing fine presently.
He sure looks badly damaged, poor fellow.
Guess it was a bad accident.
Wishing him a speedy recovery, best regards, Lee.

Maswani said...

hi uncle lee.. tq.. will be fine soon..

Mama Mya said...

salam

manyak gak luka2 tue.. semoga cepat sembuh..

watie
quefamili.com

kuIna LadyInRed said...

moga cepat sembuh...

Mama Hanim said...

Mama Mya.. salam.. tq2..

KuIna.. ya moga cepat sembuh..tq..

GreenJade said...

owh sian su pih

dh x-ray organ dalaman jugak ke? risau takut2 pendarahan dalaman jugok

moga su pih kuat semangat & cpt sembuh deh

Mama Hanim said...

Jade: dh x-ray semua..Alhamdullillah ok je.. skang ni dh bleh jln slow2..

Tq Tinie..