ad ld

Friday, September 18, 2009

DH SMP KG DAAA....YAHOO

Salam uols.. Alhamdullillah, kami dh slmt smp kg kul 11.30am kelmarin. Turun 7.30am, igt jln clear la tp rupanya dh byk keta dh. Nasib baik En Ery dh isi full tank petrol awal2, klu x free je kena Q panjang2 kan..

Nk gi toilet pn susah woo.. Igt nk benti kt Shell Baling, tp mmg sesak x hengat.. Dpt juga 'check point' kt Hentian Grik, tu pn lps 70km..huhu.. Masa benti kt situ, nmpk ramai gak yg duk 'berasap' dh.. En Ery kata klu stakat nk buka poso dgn hisap rokok cmtu baik x yah, rugi pahala je.. Mmg la dlm bermusafir ada kelonggaran, tp klu ganti pn nikmat nya x sama kan.. Apapn, keadaan berbeza utk org yg berbeza kan, ada la alasan mereka yg tersendiri tu..hehe..

I saja usik Papa, nk twisties ko? Sedap nya bau Hanim tgh makan tu..huhu.. Papa kata, arrr, jgn menggoda ku, kuatkan iman ku utk terus bertahan 2jam lg..haha... Tidak tidak.. Akhir twisties perisa tomato tu dihabiskan hanim je.. Jeles2..kuikui2..

Ok la uols, I nk siap2 ni, nk kuar ber'gelewak' kt KB jap.. Jom2 kita..

4 comments:

mun-e said...

haiyaaa.. aparaaa.. dah la bebuka ngan benda haram kan? :D

slamat hari raya kak.. maaf kalo ade komen yang mengguris hati..

jom enjoy cutiiiii!! \(^O^)/

T.u.Y.a said...

ewah2..suka nya dah sampai kg ye kak..
ber'gelewak' jgn sampai x chekat deh..hehehhe..

selamat hari raya..
maaf zahir dan batin kalau ade terkasar bahasa,terlebih kata..

Maswani said...

mun-e.. tu la, tau xpe..

sama lah kita..slmt hari raya utk murni juga.. 0-0 ok..

jom2 cuti raya..hehe..

Maswani said...

Tuya.. hehe..mesti lah suka sgt..kans2..

Ya, slmt hari raya..maaf zahir batin ye tuya..

raya mana tahun ni? Gua musang dulu ke mersing dulu? hehe..
take care ok..