ad ld

Monday, September 14, 2009

CUTI RAYA KU!!!!


Salam uols..Cmne persiapan raya, dh settle semuanya? Ye lah, raya pn dh dekat, x smp seminggu lg dh. I pn duk layan lagu raya je skang ni..hehe..
Alhamdullillah, cuti raya I lulus. Khamis ni dh start cuti.. Ho ho ho..blk kg la. W/pn agak kalut skit coz masih lg exam week, n the bigggest thing is my paper will be taken on the last day b4 cuti raya. Arrghh!!! Nmpk gaya I beraya jap je la, pastu bz marking paper exam la plok.. Tanggungjawab jgn lupa ok, klu x nangis la student2 I lmbt dpt result exam..huhu..

Insya-Allah, pg khamis ni bertolak blk kg. Hati mmg duk kg dh ni..hehe.. Lgpn, dua2 parents kami dh hari2 cl cakap dgn hanim bila nk blk kg. Cuti awal skit cmtu dpt la kami berbuka puasa n bersahur kt kg dua2 pihak. Kg I n hubby beza 30minit je, ulang alik 10kali sehari pn boleh..kuikui2..


-- Hanim berposing dgn baju2 raya dia..PEACE!!!!

Oklah uols, that's all for today. Agak byk lg perkara need to settle ni. See u again. Adios..

11 comments:

puterikurekure said...

masih tunggu gaji ni.
bile la diorang nak bank-in.
huhuhuhu~

mun-e said...

wah.. bagi perantau mcm kak wani mmg terase besh nak balik kg...

bagi bkn perantau mcm sy ni.. besh jugak rasenya hahaha ;p

Maswani said...

puteri...
sabar2..saya pn x tahu bp hb gaji msk ni..huhu..

Maswani said...

mun-e.. mmg best.. since study upm dlu lg feel ni ada..hehe..
skang dh ada famili sndri, lg lah seronok..

perantau or bukan, sama je..kans2..

syanis said...

dah apply dah........ n dah approve

Maswani said...

syanis..Alhamdullillah..
slmt hari raya..

oneyani said...

amboi2 akak...berulang 10x sehari sampai pengsan eh=p

nant buat2 la terlajok sapa trg..bole temu=)

*SiRibenMerah said...

salam Aidilfitri buat kak wani and family.. maaf zahir dan batin andai ada salah dan silap daripada pihak iyra.. jemputlah datang beraya kat umah..

Maswani said...

Yani.. hehe..tp stakat ni dh penah ulang alik 6-7kali, steady je..huhu..

akak ada kwn gak yg stay area dkt2 airport K.T tu.. nti dia kawin, akak gi sana kot..tp x tau bila la tu..hehe..

Maswani said...

SiRiben.. salam Aidilfitri gak utk iyra n famili..
sama2 lah kita ye..0-0..hehe..
take care dear..miss u..

GreenJade said...

vahhh sonoknye dpt cuti awal..dpt rest lebih2 sket

best kan kg dekat2..heaven gitu..samo lah ambo..bley 20x ulang alik blk kg laki..tolak terapik jem ..diff 15 mins jek hahaha!!