ad ld

Friday, November 20, 2015

Happy Birthday Hanim Yang Ke 9

Happy birthday ke 9 kakak Hanim. Semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa sihat walafiat, menjadi anak yang solehah, berjaya di dunia juga di akhirat, dilimpahi kurniaan dan dirahmati Allah selalu. Aamiin.
Birthday kakak Hanim ni pada hari sekolah, so plan awal2 lagi nk celebrate dgn kawan2 dan cikgu kat sekolah. Kena bagitau dulu la kat cikgu kan, kebetulan dah minggu last persekolahan tahun ni, so ahad tu go on je lah. Tq cikgu.

Happy la kakak dapat celebrate birthday dengan classmates tahun ni, tapi dalam suka pun ada sedih kakak kata, sebab ada classmates dia yang terpaksa turun kelas untuk tahun depan berdasarkan keputusan peperiksaan akhir yg lepas. Sedih tu berpisah lepas 3 tahun dalam kelas yang sama. Xpe lah kakak, still dapat jumpa lagi dengan kawan tu cuma dalam kelas lain je kan.

Tamat sudah sesi persekolahan tahun 2015 ni, bermakna tahun depan 2016 kakak sekolah sesi pagi plak. Darjah 2 dan 3 sesi petang. Jadual hidup baru untuk kakak, kena bangun awal siap2 nak g sekolah la kan. Mama papa hanim pun kena turun awal la, nak siap2 si kembar tu lagi, dah xleh berfoya foya nak kuar umah 10 minit sebelum punch card dah huhu.

Semoga segalanya dipermudahkan untuk hari esok dan juga hari-hari yang mendatang. Aamiin. Happy weekend uolls.

-- Perkahwinan Asyraf Datuk K Dan Nurtria Model Indonesia Di Hotel Majestic (Gambar)
-- Anak Kedua Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel (Gambar)
-- Sultan Johor Nazar Derma RM1Juta TMJ Derma Kpd Masjid JDT Juara Piala AFC (Gambar)
-- Jadual Persekolahan Dan Cuti Sekolah 2016
-- Masuk Thailand Melalui Rantau Panjang Kelantan 

No comments: