ad ld

Monday, November 2, 2015

Datuk Vida Qu Puteh Ada 10 Crown Paling Mahal RM100K Ditempah Di Hong Kong (Gambar)

Sesuatu yang menarik tentang Datuk Vida ini adalah crown (tiara) yang dipakainya. Setiap minggu dalam konsert Gegar Vaganza, Datuk Vida akan memakai crown yang berlainan dan setiap satunya mempunyai keistimewaan tersendiri.


Crown yang saya pakai ini harganya paling mahal adalah dalam RM100 ribu lebih. Manakala yang murah pun harganya adalah dalam lingkunganRM10K lebih. Setakat ini saya ada 10 crown yang ditempah di Hong Kong. Dah jadi hobi saya suka kumpul dan pakai crown ini sejak lima tahun lalu. Angan-angan nak jadi puteri raja. Kena pula dengan cerita Frozen tu, memang makin saya minatlah.

Saya biasanya pakai crown ini semasa promosi produk-produk saya atau ada event-event  tertentu yang memerlukan saya tampil menarik. Jadi kenalah saya pakai crown yang senang suai padan dengan baju-baju,”ujarnya jujur. Datuk Vida juga mendedahkan dia mempunyai cita-cita untuk memiliki kedai emasnya sendiri suatu hari nanti. Saya minat sangat dengan barang-barang kemas tetapi saya sibuk sangat sampai tak ada masa. Jadi saya terpaksa tangguhkan dahulu sehingga saya bersedia kelak,” katanya.

Bercerita mengenai program Gegar Vaganza pula, Datuk Vida sangat gembira dengan penerimaan peminat yang di luar dugaan itu. Beliau juga berharap agar produknya Qu Puteh dan Pamoga dapat diterima oleh semua rakyat Malaysia kerana baginya produk-produknya itu berkesan. mediahiburan

-- Lelaki Malaysia Mengamuk Di Little Ipoh Melbourne Milik Raja Yasmin (Gambar)
-- Anak Kedua Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel (Gambar)
-- Gambar Pelancong Bogel Di Semporna Disiasat Polis
-- Uqasha Senrose Dan Pekin Bercuti Di Phuket (Gambar)

No comments: