Monday, April 30, 2012

Yazid Burger Seksyen 7 Shah Alam Burger YB Yang Besar

Yazid Burger kuar tv lagi, dh 2 hari berturut turut. Bangga tgk bisnes rakyat Malaysia cmtu. Datang dgn idea yg kreatif. Cara order pun advance beb, through email or sms. Kena order awal2 then baru gi ambik kt kedai tu dan terdapat juga khidmat penghantaran sekitar Shah Alam tp ada term n conditionnya ok.


Mmg teruja tgk burger gergasi tu, nmpknya kena masuk list lawatan kot bila berkesempatan ke Shah Alam pasni..huhu. Utk lebih detail, uols bleh tgk kt blog yazid burger ni. Dek terliur tgk burger tahap super duper cmtu, layan McD le td. Seb baik 10 minit je umah ke McD terdekat. Yummy.
-- Burger Gergasi YB Seksyen 7 Shah Alam
-- Gambar Pernikahan Fasha Sandha Dan Jejai Di Hotel Crowne Plaza Mutiara
-- Gambar Bersih 3.0 Duduk Bantah, Kereta Polis Terbalik
-- Langsuir Terbang Mengilai Ganggu Penduduk (Gambar)

12 comments:

diana said...

besar tu..
boleh makan 4,5 orang.

-Sara- said...

fuhhh! tu diaaaaa ;D

ieda said...

mak aihhh x makan lah akk
huhuhu besar benorrrrrrrrrrrrr

Puan NuNu.. ;) said...

tgk dlm tb smlm.. trus rsa nk g mkn.. tpi mcm rmai org je..nk kne try jgk nnti!

GreenJade said...

next visit kalu terjah area sh alam sila kasi inform ambo..akan ambo bawok terjah ke sana deh.. ;)

dekat jek..hehehe

puanbee said...

wow besarnya ..takut lak nak makan

Mama Hanim said...

diana: betul tu, bleh bt kenduri burger..huhu..

Mama Hanim said...

Sara: Besar punya..

Mama Hanim said...

k.ieda: kalo makan kenyang 3-4 hari kan..hihihi..

Mama Hanim said...

Puan nunu: tu la igt kalo gi shah alam nk terjah gak..

Mama Hanim said...

Tini: I like.. Ada rezeki kita dating kt sana ye, tp x tahu bila plak tu..

Mama Hanim said...

Puan bee: Saiz xxxxl tu, perhhh..