ad ld

Friday, April 20, 2012

Keropok Lekor Mmg Lagi Best Makan Di Tepi Pantai

Last week balik kampung lagi, mmg rekod bersih setakat ni blk kg setiap bulan, asal ada cuti je terus Kota Bharu di hati ku la.

Dh jadi rutin tiap kali blk kg, mesti lepak kt Pantai Cahaya Bulan. Sambil layan Hanim main pasir, kadang2 hati tersentuh bahawa cepatnya masa berlalu. Dulu zaman dating kt sini, skang dh bawa anak plak. Begitu indah nikmat dari-Nya, Alhamdulillah.

Kepok lekor cmni senang nk cari kt KB, klo nk beli stok byk2 terjah la Pasar Besar Siti Khadijah. Compem ada org jual. Besar kecik mcm2 saiz ada, siap duit je.

Hari ni pun bekfes dgn kepok lekor, mmg best beb. Makan buat bekal tenaga nk kuar ronda2 jap lagi, hari ni kan Jumaat dh cuti la Kedah. Ok lah, dh panjang membebel ni, jom la makan.

3 comments:

GreenJade said...

tak baik tayang2 tau..kena share sama2..hehehe :p

ieda said...

yes .. yg pantai timur tuu lebih terbaik ! .. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg best... ila mmg suka kopok lekor