ad ld

Wednesday, April 18, 2012

Upin Dan Ipin In The House

Last week dpt hadiah ni drp ofismate, cute kan. Katanya isi air kt bawah tu, then tgk 3-4 hari ada apa2 perubahan tak. Lupa nk snap pic hari pertama Upin dan Ipin ni, Hanim yg bagi nama..hehe.

Ni pic 3rd day ptg, teruja tgk 'rambut' dh tumbuh tu. Hanim suka sgt, lgpun dh 3 hari sblm tu dia asyik tanya nape blom ada something yg special pun mama. X baik tipu tau. Alahai sabar je Mama.

Skang Upin n Ipin dh x botak lagi, dh kuar rambut walau blom lebat ye. X sabar nk tgk hari2 seterusnya cmne la keadaannya. Adakah makin lebat penuh ruang tu or ada jarang2 je? Nanti kita tgk tengok sama sama esok ok.

5 comments:

GreenJade said...

alehai comeinye dua beradik tu..tak sabor tggu perkembangan selanjut nye ..hehehe

azzey said...

cantik cermin mata upin ipin tu...

Mama Hanim said...

Tinie.. Sabar ye aunty, kita tgk ptg plak cmne..hehe..

Mama Hanim said...

azzey: cute kan, mcm2 idea kreatif org jual skang..

Tq sudi datang sini.

Salmiza said...

ish sgt kreatif...!! Macam2 skrg ni....:-)

salam kenal...