ad ld

Thursday, April 19, 2012

Upin Dan Ipin Part 2, Rambut Pacak

Ok seperti dijanjikan, Upin Ipin di hari ke 4. Tadaa.. Rambut dh makin banyak n panjang kan. Hanim mmg suka, x sabar nk blk umah tgk benda ni.

Katanya x yah singgah mana2 pun xpe, blk umah terus. Ooo mentang2 la ada menan baru kan, klo x mesti nk gi Tesco la Giant la.

Ikan a.k.a Black kt belakang kiri tu pun sporting, siap pandang tab lagi mcm tau nk snap gambar, diam elok je dia..hehe.

Dh setahun Black tu ada kt umah, import made in Kelantan tu, hijrah mai Kedah gak dia pun. Dulu amik 2 ekor dri kg, tp sekor sempat smp kt Grik je tgk2 dh k.o, tinggallah Black teruskan perjalanan ke SP. Agaknya kena 'culture shock', x tahan 4 jam goncang dlm kete..huhu..

Esok kita tgk utk day 5 Upin Ipin ni ye, cmne rambut pacak tu steady lg ke tak agaknya kan.. Tunggu.

-- Upin Dan Ipin In The House
-- KFC Promosi, 50% Diskaun Dinner Plate A La Carte Wow Bestnya

2 comments:

ieda said...

ekekek adehhhh comel ajee ;)

GreenJade said...

wah upin ipin dah berambut..lebat nye..pasni boleh buat toncet 2..ekekeke