ad ld

Tuesday, November 1, 2011

Duit Blog Dh Lps RM1K, Tq Nuffnang

Dh 31hb rini, kejap je masa berlalu makin hampiri penutup 2011 kan. Cmne dgn azam uols? Dh tercapai ke still on progress or carry forward thn depan plak? Pepun, wish u all the best k.

Alhamdulillah tahun ni byk gak azam saya dh settle antaranya beli new car, tambah investment, penjagaan makanan utk kesihatan, lbh kerap blk kg tgk keluarga.

Bab blog pn ada target gak, dptkan RM1k hasil berblogging. Syukur dh lps amount seribu hengget stakat ni. Dlu mcm x caya je kan blog bleh bt duit, skang setakat bil utiliti tiap bulan mcm api air, internet tu kira lps la..hehe. OK la tu kan.

Nmpknya kena angan2 dpt lbh lg utk masa akan datang, tp x tau la cmne tu coz faktor masa byk menghalang lately. Mybe kena bodek Papa Hanim join jd guest writer dlm blog ni kot. kih3.

5 comments:

ieda said...

wah tahniah hanim ..
bukan senang nak dpt rm 1k kan :)

Mama Hanim said...

Tq k.ieda..hehe. Blog k.ieda mesti lg masyukkk tu kan.

Madam Amie said...

wahhhh bestnye.. leh belikan niya mainan nih... hehehe.. akak.. bila nak bg hanim adik nih?

Mamasya said...

Aslmkum Mamahanim...syabas byk dapat tu...rezki...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah banyak tu, cayalah...cayok2