ad ld

Tuesday, September 20, 2011

Bukit Mertajam Apa Yang Best?

Assalamualaikum. Dh lama x post citer Hanim kt blog ni, byk news je kan. Weekend ritu ada gi Penang, jenjalan cuci mata jap. Singgah kt Bukit Mertajam, 'bersenam' kt Jusco di situ. Hanim suka dtg sini ada trolley car tu, maka bersenam lah mama papa dia tolak trolley berisi 22kg tu..huhu.


Pastu plak ada playland ni, bertambah la happy gegirl mama kan. Hanim nk cuba semua mainan tu bleh x mama? Layan je lah.


Lps puas teroka semua mainan tu, mcm biasa lah,' Hanim dh lapar la mama, sini ada kfc x?


Tunggu apa lagi, jom makan la plak kan.hehe.

1 comment:

ieda said...

x pernah sampai ..