ad ld

Wednesday, September 4, 2013

Husna Dan Hanis Mula Merangkak Sukanya Tengok

Husna mula merangkak usia cecah 6 bulan, Hanis pulak merangkak lewat skit lebih kurang beza seminggu. Sekarang ni Husna dan Hanis sama sama laju je merangkak lebih2 kalau ada something yg menarik perhatian berdekatan dorang. Pakaian yg terang, warna warni dan byk corak memang Husna dan Hanis akan bagi respon. Cepat je mereka datang merangkak nak pegang bantal ke, mainan kakak Hanim ke atau baju. Suka tengok telatah si kembar ni.


Husna kakak yang sedang ternganga tengok Kak Hanim mengagah tu. Hanis si adik yang cool relaks je tu.

-- Bayi 6 Bulan Makan Nestum Dah Husna Dan Hanis
-- Husna Dan Hanis Dah 7kg Lebih Di Usia Cecah 5 Bulan

9 comments:

mama maman aka yana said...

kembar..?? kita suka tgk.. seronoknya

GREENJADE said...

wahhh pantas betul dua beradik ni merangkak..nampak aktif ye.

ni kalu lapar/menangis serentak ke Wani? sure mama makin kurus ni terkejar2 nak tengok dua anak dara tecit ni.

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

mun-e said...

kak.. comelnyeeeeeeeeeee husna dan hanim! muka same mcm kakak hanim dorang. comelllllllll

mun-e said...

kak.. comelnyeeeeeeeeeee husna dan hanim! muka same mcm kakak hanim dorang. comelllllllll

Mama Hanim said...

mama maman: ya kembar..hehe tq2..

Mama Hanim said...

Greenjade: pantas smp x larat nak kepung la aunty Tinie woo. Nangis serentak, tido serentak, happening sungguh..

Mama Hanim said...

Rose Azadir: tq sudi dtg sini.. ada masa n sudi, sila dtg lagi ya..tq2..

Mama Hanim said...

mun-e: comel ke? tq hehe.. ramai gak cakap cmtu, muka sama mcm kakak hanim..kihkihkih..