ad ld

Thursday, May 24, 2012

Tengok Bola Di Kedah Tp Feel Mcm Di Kelantan

Kelantan vs Terengganu Piala AFC 3-2 semlm. En Ery kata nk kuar tgk game tu kt Restoran D'Sayang, laju je ayat 'nak ikut, boleh? Jom katanya.

Smp je kedai tu tgk dh ramai yg ada. Byk muka biasa tengok, ye la geng anak kelate di perantauan kedah la tu.

Rasanya makin ramai anok kelate di kedah ni, kedai tu jd port rasmi dh. Dpt jmp ramai2 cmtu mcm ada majlis keraian kt kg je. Best2. Kebetulan plak The Red Warriors team scored 3 gol dlm 1st half semlm, mmg riuh bersorak mcm nk pecah kedai tu..huhu..

Seb baik menang jugak coz Terengganu dpt score 2 gol je. Tp rugi sebenarnya coz dua team wakil Malaysia dlm AFC Cup ni lawan sesama sendiri. Lagi bagus klu dua2 team dpt terus mara kan. Pepun games semlm best tgk 5 gol sambil layan siakap masak stim..hehe..

4 comments:

pena rozie said...

The Red Warriors memang....

-Sara- said...

frust ganung kaloh! hehehe :D

ummi anum said...

bersorak sorang2 kat umah jah..

Lizan said...

ha'ah riuh rendah macamkan ada kat stadium