ad ld

Friday, May 18, 2012

I City Shah Alam Mmg Happening

I City Shah Alam mmg tempat yg best utk bw family abiskan masa bersama. Mcm2 ada dlm tu kan, siap duit je la. Hanim pun duk asyik tya bila plak nk gi situ. Seronok katanya.

Bila dia tgk picca2 dlm tab lps boring main games, mula la tya itu ini..huhu. Papa Hanim kata pasni kena clear storage tab kot msk pendrive, x larat nk layan soklan2 bonus Hanim tu.

Ni masa gi i city last 2 month kot, dh hampir lupa nk bt entry pun. Xpe lah, bila dh memory recall nti bleh cer semula, kira aci la kan walau dh agak basi..kui3..

4 comments:

GreenJade said...

takpe nnti turun sh alam lg..auntie Tini bawak pegi jenjalan I-City lagi ek..pastu kite terjah Tutti Fruity lak ehehehe ;)

munna said...

teringin nak ke sana juga....

ieda said...

masa giarituu dah tgh mlm sgt, kul 10 sampai,mcm xder ape2 yg menarikk punn huhuh

Prince of Noob said...

wah bestnya gi i-city... done follow - Noob