ad ld

Wednesday, January 11, 2012

Dino Trek 2 Penang, Jalan jalan Cuti New Year 2012

Last week gi Penang, Hanim request nk tgk dinosaur katanya. Masa tu ronda2 mcm biasa kt Tesco, x sure la plak Dino Trek kt Bukit Mertajam tu still on ke tak. Tp kata en.ery, y not kita terus gi je lah lgpun mesti ada byk sale new year kan. Itu mama like..hehe.


Sejam gak SP-BM klu time traffic byk. Smp je terus beli tiket, RM6/dewasa n RM3/kanak2. Jom kita view Dino Trek 2 with Hanim. Mula2 msk dh nmpk dinosaur yg besar siap bunyi lg. Jika lemah semangat, semput or sewaktu dgnnya sila bertenang ye..hehe. Mmg Hanim teruja tgk dino gerak2 kepala n ekor mcm hidup beb. Picca 2 tu Hanim n papa dia sonok kayuh n tgk kt screen dino kejar2 cari mangsa ala2 jurassic park.


Picca 3 tu plak Hanim layan touch screen, susun bentuk jenis2 dino, menarik gak utk mama papa join sama. Picca 4 T-Rex yg super ganas, gerak geri mmg bleh bt kita rasa nk lari woo.


Picca 5 ni dh dekat pintu keluar. Byk lg picca dino dlm tu tp line slow la nk upload. Stakat sejam lepak dlm tu x terasa pun. Seriously best utk bw family. Dh penat bakar lemak jln2 tgk dino tu, apa lg soklannya,' Boleh tak nk makan kfc? Alahai gegirl mama ni.

4 comments:

Syida said...

kepsi tetap menjadi pujaan hatiku.heheheh

munna said...

seronok bawa anak2 kat tempat mcm tu... hari tu gigih pergi klcc nak masuk petrosaind sekali dah tutup pukul 4 keciwa rasanya

Athirah Rosli said...

waw menggodanye pic last skali tuh..hehe..

Madam Amie said...

Akak! Lama x nampak hanim... ehh nampak hanim macam dah kurus la!!