ad ld

Thursday, January 19, 2012

Balik Kampung, Service Kereta Dulu Ya

Balik kampung!!!! Hooray esok start cuti terus blk kg la kan. Hanim pun tiap kali blk school asyik tya bila pdhal baru blk bln lps cuti krismas tu.

Tapi rasanya cuti CNY ni kt Kota Bharu mmg jln jem tahap dewa lah, so dinasihatkan utk uols yg plan ke Kelantan isi minyak full tank, susu diapers anak ready ok. Fulus plak kena tebal la, kata mau shopping maaa.

Confirm hot spot mcm Wakaf Che Yeh, Pengkalan Kubor, Rantau Panjang penuh manusia. Uols nak beli tu sila tawar menawar dlu ye w/pun dh agak murah dri tempat lain. Loghat tu tukar skit tp klu nk senang speaking Kelate uols disyor abiskan dlu budu sebotol..hehe.

Jangan lupa service kereta b4 mula perjalanan ye. Safe journey jiwa pun tenang kan. Ok lah, alignment balancing dh siap ni. Selamat bercuti uolss.

2 comments:

ieda said...

ye dik
tulah akak x kemana2 punn raya cina nie huhuhuh

GreenJade said...

waa bestnye dia bercoti awal tu...

drive safely & safe journey yeah