ad ld

Tuesday, May 12, 2015

Pekan Sungai Golok Thailand Apa Yang Menarik?

Sungai Golok femes kan x kira la femes sebab perkara baik ke tak baik hehe. Tapi ni nak citer yang baik je don't worry uolls. Nak bawak uolls ronda2 sg golok ni jom tengok menarik ke tak.


Mula2 kita aim kedai pakaian dulu. Jenuh jugak menapak dari satu kedai ke satu kedai ni tapi beli nya x sgt, cuci mata je banyak huhu. Pakaian memang murah, cantik2 beb. Cuma kena tya2 jgk harga tu sebab currency skang kan dh terbalik, duit siam lg tinggi nilai dri duit malaysia woo.



Kasut dengan handbag pun ada macam2 style siap duit je. Bling bling mata dibuatnya kih3.


Last but least mestilah makanan kan. Lagi murah dari langkawi setengah2 barang tu, mabeles lah. Hah camner menarik ke tak?

-- Urusan Di Imigresen Sungai Golok Thailand
-- Pernikahan Fahrin Ahmad Dan Elena Hani Eleas Ketua Pramugari Emirates Di Sime Darby Convention Centre (Gambar)
-- Pernikahan Tengku Amalin Dan Pengiran Muda Abdul Qawi (Gambar)
-- Alvin Tan Hina Islam Rakam Video Muslim Call To Prayer Azan R&B Cover (Gambar)

1 comment:

Rose Azadir said...

wah bestnyer jalan2 :) ...anyway Salam kenal, saya blogwalking kt sini, jemput singgah ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik tq :)