ad ld

Friday, February 1, 2013

KFC Rezeki Hanim Balik Sekolah

Sambung cerita Hanim balik sekolah semalam. Hasil ayat baik punya dan kedudukan restoran Kfc yg sgt banyak kat SP ni ada 7 sepanjang jarak 10km dari sekolah ke umah, boleh kata tiap kali benti kat t.light nampak kfc beb, maka kena layan jugak la..huhu.


Take away je coz agak crowded n jalan pun jammed, biasalah hari Khamis kat SP nampak over 'meriah' ramai orang n banyak kenderaan. Orang balik kerja awal, budak budak sekolah baju hostel pun ramai la Khamis kat sini.

Masa dalam kete lagi Hanim dah ngap wedges dua pek cicah cheese tu, sedap katanya. Dah fevret memang sedap la kan wahai anakku.. Alhamdulillah.

-- Balik Sekolah Jom KFC 
-- Dataran Jam Besar SP Ada Yong Tau Fu Sedap

2 comments:

GreenJade said...

wahhh meriahnye kfc dia..selonok nye org melanje dia..

Mama Hanim said...

Greenjade: dapat kfc mesti seronok sgt la hanim tu, mama pun bleh makan sama..hehe..