ad ld

Monday, March 26, 2012

Sedim Yg Cantik, Sejuk Dan Nyaman

Weekend lps bersantai di Sg Sedim ni, best woo. Tempat main air semulajadi plg femes la kt Kedah.


Kawasan dijaga cantik, parkir kereta byk n kemudahan lain mcm bilik mandi, tandas n chalet pn ada.




Hanim suka sgt sebaik smp sini, coz x bagitau pun dia nk gi main air cmni, kira surprise la utk dia..hehe. Pastu Hanim mula asik cakap thank u mama papa. Best sangat.

2 comments:

mun-e said...

salam kak.. lama x komen sini.. hehe

hanim nampak dah kurus la.. dah besar dah die..bertambah ayu gitu ;p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer, lama dh x mandi air terjun..
kat ganu ni yg femes sekayu, lata tembakah la.. =)