ad ld

Wednesday, March 7, 2012

Cameron Highlands Part 1

Ni baru nk cer gi Cameron ritu. Kul 8am bekfes kt Brinchang, sejuk woo siap kabus lagi. Lps pekena nasi lemak umpps made in Brinchang tu, gerak ke strawberry farm Mardi, my hubby kata kt situ best coz ladang contoh n view sgt cantik. Ada caj skit nk masuk tp lupa plak brp hinggit.


Dh lama x letak gambar family dlm blog ni, so sila bagi chance ye..hehe.
Hanim mmg suka sgt tgk byk strawberry dlm tu, boleh makan terus siap cicah coklat ala Datuk Siti gitu..phewitt. Harga sepaket pn murah, makan je smp kenyang..yummy.


Cameron Highlands, mana2 pun view mestilah sgt cantik kan. Mmg tempat yg best utk luangkan masa bersama family.


Lps melantak strawberry, jln2 dlm kebun bunga plak. Geram je tgk bunga mcm2 warna hidup segar kt situ. Ada peluang nk datang lagi, terbaekk.

-- Cameron Highland, Di Strawberry Farm
-- Cameron Highlands Ombak Rindu Di Boh Tea Plantation

4 comments:

Madam Amie said...

Wahhhhhh kak wanie! Hanim dah kurus dah... acik amy je yg tak kurus2 lagik nih!!

Mama Hanim said...

Amie: Ohh aunty amie, hanim dh kurus skit, jgn jeles ok..hehe..

Since dia tadika ni la, byk xtvt kot..

GreenJade said...

lama x nmpk Hanim..dah ramping lah skg ni..makin somel.

best kan mkn stoberi fresh2 cicah cekelat..feeling ala2 Dato' CT gitu euwww

Mama Hanim said...

Tinie: Ye la dh kurus, bru bleh feeling nk vogue mcm aunty tinie kan..ehehe..

Makan cmtu mmg best, asyik teringat je..huhu.