ad ld

Wednesday, June 7, 2017

Salam 12 Ramadhan

Assalamualaikum sahabat. Alhamdulillah hari ni dah 12 hari kita berada dalam bulan Ramadhan yang penuh baraqah ini. Sekejap je masa berlalu, biasanya selepas 14 hari berpuasa akan kedengaran pula lagu raya di segenap tempat la kan. Lepas tu mood lain dah kan, asyik ingat raya je 😁😊


Mcmne dengan persiapan raya uolls, dah settle ke belum? Pakaian raya si kembar Husna n Hanis dah hampir complete. Kakak Hanim masih lagi dalam proses mencari baju raya dia. Kena prepare pakaian lebih skit tahun ni sebab cuti raya agak lama di kampung. 😆😀

Kakak, Husna n Hanis pun asyik tanya dah lately bila nak kampung, nak tokma tokbah n makcik pakcik dorang. More excited lah bila dah makin besar ni.

No comments: