ad ld

Tuesday, January 17, 2017

Balik Kampung Mesti Makan Baik Punya

Cuti sekolah hujung tahun memang jadi acara wajib balik kampung la kan. Sama jugak macam tahun2 lepas, balik kampung seminggu dua memang heaven beb. Dapat tengok wajah2 ma abah dan orang2 tersayang di sekeliling kita satu nikmat x terkata. Makan plak masakan Ma yg mabelesss, habiskan masa bersama family dapat releasekan stress waktu kerja.




Ni antara menu yang berjaya dihabiskan dengan perfect sekali. Uolls yang sampai Kelantan tu mesti try semua ni, baru dikatakan sah jejak kaki di Kelate hehe. Happy lunch uolls.

No comments: