ad ld

Wednesday, March 18, 2009

MAJLIS KESYUKURAN



Salam semua.. Suasana percutian di kg masih mewarnai aktiviti harian I. Meme happening,bg I la(pening pn ada) hehe..Mcm2 perkara berlaku. Sabtu lps,14hb satu majlis kesyukuran dibuat kt umah Tuk Bah Hanim(mertua I) utk Di n his wife(adik En Eri) coz akan dpt 1st baby insya Allah 2bln lg. Congrat utk mereka..

Mula nya majlis nk bt malam, tp Pak Iman bz coz ramai yg nk menikah hr tu including his daughter. So,on je lps Zohor. Alhamdulillah, majlis ok je, dimulakan dgn sembahyang hajat n then bacaan selawat sempena Maulidur Rasul. Agak bz n rajin gak lah En Eri memerah tenaga mengangkat hidangan utk para tetamu..Bodek Abe skit hehehe..



Hujan mmg lebat luar biasa hr tu, ramai gak tetamu yg mai lewat ptg, kul 6lebih pn ada lg br smp, cm kenduri kawin lak..huhu.. Apapun, Alhamdulillah semua nya lancar..

P/S: Tahniah utk Di n Nuha..!!!

8 comments:

nURmALa mAZLan said...

Sama arr kes cam saya..plan nak menikah pagi. Tapi pagi tu x bole sbb dia ada jemputan utk majlis maulidur rasul..tapi saya lom nikah lagi tau..hehehe.. 28 mac baru nikah..insyaallah

maswani said...

Nurmala..tu la nama nya kita hanya merancang, Tuhan yg tentukan..

Gembira kan dh nk kawin..selamat meniti hari2 bahgia..Tahniah,semoga semua nya ok..Insya Allah..

ijechan said...

make gapo? nok lakso~ =D

maswani said...

Ije..make nasi berlauk tghari, biasa la kelate gak..lauk ayam goreng,daging gulai,ikan goreng n kerabu jantung pisang..

Sori,lakso xdok dlm list lg tuh..hehe..

lakso atas pasar besar sedap, fevret kak jak zaman skoloh lg..huhu..

Cho Zila said...

>>salam maswani..
>>kat KB lagiker?? bestnyr lama tak pegi sana.. rindu ngan makanan dia best2 belaka..
>>betoiler meriah nampak majlis.. kerabu jantung pisang.. sedapnyer..

su said...

Tumpang gembira jugak!

atty's said...

tumpang gembira jugak..sweet couple..

maswani said...

Cho Zila.. salam utk awak jugok..oo,penah smp kb ekk..kalu penah pekena menu yati ayam percik tuh lg la rindu..huhu..
branch dia kt bangi pn ada tp mahal giler lah, beza ng kt klate..

Su..tima kasih ye..

Atty's...tima kasih utk awak juga..