ad ld

Monday, April 8, 2013

Hanim Dan Adik Adik Kembarnya Di Kota Bharu Lovely Moment

Hanim suka sangat dukung, pegang2 n main main dengan adik adik kembarnya Husna dan Hanis ni. Since Mama berpantang di Kota Bharu ni, Hanim dan papanya balik every week. Khamis je lepas balik sekolah, Papa ambik Hanim kat sekolah n dorang terus balik ke Kelantan.


Ni lah aktiviti kakak Hanim masa kat kampung, layan adik dia je. Suka sangat dapat adik kan..hehe.

-- Lahirnya Kembar Husna Dan Hanis Alhamdulillah

17 comments:

mama lieyna said...

Waah dh selamat rupanya.l.. tahniah, best la hanim, skali dpt adik dua :-).. syoknye..

Ena said...

Tahniah kak..

sonotnya.. dapat twins terus..
terserlah wajah hepi kakak hanim dapat adik kembar.. :)

Kniedaz said...

seronokla hanim dapat dua adik skaligus..nanti boleh ajak adik2 main sama ^_^

GreenJade said...

bertambah meriah hidup kakak Hanim ada kawan2 yg comel2 ni ..heee

wahh kejap mmbesar si cilik2 2 orang tu ya..dh habis berpantang belum ni Wani? bila start kijo?

Mama Hanim said...

Mama lieyna: terima kasih.. Alhamdulillah rezeki.. hehe.

Mama Hanim said...

Ena: tq ena.. sori lama x singgah blog ena lately..
Mesti lah kakak hanim sonok sgt, sblm ni duk main dgn baby dolls je kan..hehe.

Mama Hanim said...

Kniedaz: tu la, suka sgt hanim.. nanti leh kawan gak dgn yana n yani tu kan..

Mama Hanim said...

GreenJade: Alhamdulillah rezeki kami Tinie.
Masih berpantang kat kampung lagi ni..huhu..

JaSSNaNi said...

seronoknya dpt baby kembar... selamat berpantang ye sis... jangan nakal2 dlm pantang.. :P kakak hanim mmg pandai jaga adik.. penyayang kan..

@e_da said...

sonoknya hanim... bg pinjam auntie sorang boleh? heheh murah rezki dpt kembar..

♥cikmOt♥ said...

mana dia tak seronok...lama tunggu...sekali dapat adik kembar...ishh, tahniah ye...jeles tau

mama ila said...

seronoknya dapat anak kembar..ehe..comel2 semuanya..kakak pun comel... =)

salam kenal..ila follow sini

Mama Hanim said...

Jassnani: Alhamdulillah rezeki.. tq atas igtan tu, hehe.. hanim byk belajar dgn baby doll dulu, ni masa utk dia r praktikal plak..kih3..

Mama Hanim said...

@e_da: tengok je lah auntie, pinjam x boleh la. lama hanim tggu nk dpt baby ni tau..hehe.

Mama Hanim said...

cikmot: lamanya x tgk auntie cikmot dtg sini..hehe.
Rezeki Hanim tu dpt adik kembar..suka sgt dia, jgn jeles ye auntie cikmot..kui3..

Mama Hanim said...

Mama Ila: Tq tq.. comel ek? Alhamdulillah..hehe.
Tq sudi singgah n follow sini ye. Nanti kita exchange link plak..

Hafizah Mohamad said...

syoknya kakak hanim dpt adik 2 org sekali gus...comei2 ja baby ngan kakak hanim... camana Mama Hanim dpt rezeki kembar ni...ada petua x.,..atau ada sejarah keluarga kembar...fiza pun teringin gak nak kembar...he he he...