ad ld

Tuesday, February 24, 2015

Lisa Surihani Mengandung Anak Kembar? Apa Komen Lisa?

Lisa Surihani enggan mengulas dakwaan kononnya dia bakal mendapat cahaya mata kembar dan meminta orang ramai mendoakan perkara baik terhadap kandungannya itu.


Lisa atau nama sebenarnya Lisa Surihani Mohamed, 29, berkata, dia menerima rezeki ditetapkan oleh Allah sebagai rezeki dalam rumah tangga yang dibina selama tiga tahun itu.

"Kalau betul Alhamdulillah tapi kenyataan itu bukan saya yang buat, bagi pihak saya lebih baik kami tidak umumkan apa-apa. "Saya terima apa juga yang Allah kurniakan dan saya harap orang ramai juga mendoakan yang baik-baik untuk kami," ujarnya.

Lisa berkata demikian ketika diminta mengulas tentang spekulasi bakal melahirkan cahaya mata kembar yang dilaporkan oleh sebuah berita minggu, pada Ahad. Bagaimanapun, Lisa mengakui mempunyai keturunan yang dilahirkan secara kembar termasuk dirinya. "Saya dilahirkan sebagai kembar, begitu juga ayah dan sepupu saya," ujarnya.

Dalam pada itu, Lisa turut meminta semua pihak memberi ruang kepada dia dan suaminya, Yusry Abdul Halim untuk merahsiakan perkara tersebut sebagai privasi untuk keluarga mereka. Kata Lisa, suaminya ada memuat naik gambar di laman sosial Instagram dan memberi bayangan terhadap spekulasi itu.

"Saya harap semua orang hormati keputusan kita, jika saya tidak mahu berkongsi tentang sesuatu sudah pasti ada sebab tertentu dan masa yang tidak sesuai. "Tapi saya rasa Yusry ada bagi hint dalam Instagram dia semalam tentang perkara ini," ujarnya. mstar

-- Azmil Juara Mentor Legend Dayang Nurfaizah Raih RM300 Ribu Dan Kereta Iriz (Gambar)
-- Gambar Anak Siti Sarah Dan Shuib Sepahtu
-- Gambar Pernikahan Ustaz Don Dan Husna
-- Saya Tiada Anak Bernama Chacha - Ismail Embong (Gambar)

No comments: